Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dimecres, 29 d’abril del 2015

L’HOTEL THE SERRAS POSA CINC ESTRELLES A LA FAÇANA MARÍTIMA DE BARCELONA


Avui Dimecres 29 d´Abril ha tingut lloc la inauguració de l´hotel de luxe THE SERRAS a la qual hi ha assistit una nodrida representació de la societat barcelonina de tots els àmbits que han volgut recolzar la família Serra, propietaris de l´hotel, en aquesta data tan significativa.

L’hotel The Serras és el primer cinc estrelles de luxe situat a la façana marítima de Barcelona, davant del port i al cor de la ciutat. Amb vistes al Mediterrani i al Barri Gòtic, la seva ubicació és única i privilegiada.

Es tracta d’un hotel boutique, amb un concepte de luxe discret, dinamisme i servei personalitzat que combina la Barcelona històrica amb la més actual i cosmopolita. L’edifici de l’hotel prové del classicisme romàntic del segle XIX i va allotjar el primer estudi de Pablo Picasso a la ciutat comtal.

Ubicat al número 9 del Passeig de Colom, l’hotel The Serras,  es troba al centre de la façana marítima de Barcelona, davant del port i en un punt estratègic del casc històric.

Des dels balcons i les finestres de les habitacions de l’hotel es gaudeix d’espectaculars vistes al mar i al port. La vista posterior, que dóna al carrer de la Mercè, és la mateixa que va observar i pintar Picasso des del seu estudi, ubicat al mateix edifici on avui es troba l’hotel. Picasso també va pintar en aquest estudi, l’entrada del qual es trobava llavors al lateral – carrer de la Plata, 4 –, molts apunts i esbossos de la seva etapa més acadèmica i obres costumistes com La comunión i Ciencia y caridad.

L’hotel The Serras és com un petit monument en plena façana marítima de Barcelona i al cor del Barri Gòtic: un hotel boutique únic amb trenta àmplies habitacions, onze de les quals són suites amb vistes al mar o a un barri de gran valor patrimonial i històric.

L’oferta gastronòmica de l’hotel The Serras és àmplia i innovadora. Marc Gascons, guardonat amb una estrella Michelin, crea els plats i sabors del restaurant Informal by Marc Gascons i de l’hotel.

Al restaurant Informal by Marc Gascons i a la seva sala privada s'accedeix des del carrer de la Plata, 4, la mateixa entrada per on accedia Picasso al seu estudi. A la primera planta, tipus loft, es troba Le Nine Bar, un espai tranquil, relaxat i conceptualment anglès.