Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

divendres, 10 d’abril del 2015

FESTIVAL CASTELL DE PERALADA 2015



Avui Divendres 10 d´Abril ha tingut lloc al Saló dels Miralls del Gran Teatre del Liceu la presentació de la 29ª edició del Festival Castell Peralada que enguany fa una clara aposta per la dansa i la lírica del més alt nivell recuperant els mites d’Otel·lo i Carmen, entre altres propostes.

El Festival oferirà una programació de la més alta qualitat, especialment en lírica i dansa, en una clara mostra del compromís per la innovació, les estrenes absolutes, la cultura i l´excel·lència.

El programa d´enguany començarà el dia 10 de Juliol amb la mítica companyia de dansa Béjart Ballet Lausanne i oferirà altres grans cites amb la millor dansa del moment com l´espectacle, Yo, Carmen, de María Pagés, El Amor Brujo de la Fura dels Baus o el comiat de la mítica ballarina Sylvie Guillem.

Algunes de les millors veus de la lírica actual seran presents al Festival de Peralada, com ara Gregory Kunde, Juan Diego Flórez, Diana Damrau o Klaus Florian Vogt.

Tom Jones encapçalarà un cartell de luxe que portarà a Peralada grans figures de la música com Joan Manuel Serrat o Roger Hodgson.

Del 10 de Juliol al 15 d´Agost passaran pel Festival grans artistes del panorama nacional i internacional de diferents disciplines artístiques que, un any més, faran que aquest festival sigui EL CLÀSSIC DE L´ESTIU.