Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dilluns, 27 d’abril del 2015

25è ANIVERSARI DE GRANS PREMIS DE FORMULA 1 AL CIRCUIT

Circuit de Barcelona Catalunya

El proper 10 de maig de 2015, el Circuit de Barcelona-Catalunya complirà el 25è Gran Premi de Formula 1® consecutiu a les seves instal·lacions amb el FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA 2015. Per aquest motiu, el Circuit està preparant una sèrie d’accions especials per celebrar aquesta efemèride que molts pocs traçats del Mundial han assolit.

 Per tal de celebrar aquesta efemèride, el 4 de maig arrencarà a Barcelona la “Setmana del Gran Premi”, que englobarà totes les accions que el Circuit ha preparat amb motiu de l'aniversari, tant a la ciutat com al Circuit de Barcelona-Catalunya.

L’eix central de la “Setmana del Gran Premi” a Barcelona serà el Passeig de Gràcia, una de les principals artèries comercials de la Ciutat Comtal, que lluirà guarnida i viurà amb un ambient festiu els dies que precedeixen el Gran Premi així com també el mateix cap de setmana del FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA PIRELLI 2015 (8-10 de maig).

El propi Circuit de Barcelona-Catalunya també festejarà l’aniversari durant els quatre dies de Gran Premi (7-10 de maig), fent partícips als assistents d’aquesta fita històrica. La coincidència enguany amb el Saló Internacional de l’Automòbil de Barcelona (9-17 de maig) també brindarà oportunitats per a impulsar la presència del Circuit amb la celebració dels 25 Grans Premis en aquesta fira de projecció mundial.