Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

divendres, 5 de maig del 2017

17ns. PREMIS RÀDIO ASSOCIACIÓ


Aquest dijous 4 de maig ha tingut lloc a l’Auditori de l’ONCE la gala del lliurament dels 17ns Premis Ràdio Associació. L’acte ha estat presentat per Oriol Cruz.

Els Premis Ràdio Associació presentaven enguany dues noves categories  el Premi a l’Excel·lència i el Premi a la Integració.

El Premi a l’Excel·lència ha estat per Als darrers 9 minuts en la transmissió –la Remuntada- del partit de futbol FC Barcelona- París SG de Joan M. Pou, a RAC1. Han rebut Mencions de Qualitat Govorit Radio Svoboda, de Ràdio Capital de l’Empordà de Pals, i l’Especial 50 anys “Cap nen sense joguina”, de Ràdio Barcelona-SER Catalunya.

En la categoria del Premi a la Integració, el guardo ha estat per Les transmissions de futbol de la Unió Esportiva Olot,de Ràdio Olot, per superar prejudicis i apostar per incorporar a la transmissió l’anàlisi acurada i lúcida de Pere Ribas, invident. S’han atorgat dues Mencions de Qualitat a 7 de Ràdio, de Ràdio Banyoles i a El compromís ciutadà, de Ràdio Estel.

En la categoria de Millor Professional el guardó ha estat per a Núria Ventura, productora de El Matí de Catalunya Ràdio.

El Premi al millor programa de ràdio ha estat per a Islàndia, de RAC1. Han rebut Menció de Qualitat La Gran Vida, d’IB3 Ràdio i El club de la mitjanit, de Catalunya Ràdio.

El Premi a la Innovació ha estat per a Els viatges de Carlos Carlos, d’UPV Ràdio, l’emissora de la Universitat Politècnica de València. Hi ha hagut dues Mencions de Qualitat per a Territori Clandestí, de Ràdio4, i PopAp, de Catalunya Ràdio.

El Premi al millor programa de ràdio local ha estat per Les Transmissions del Club Patinatge Artístic Olot, de Ràdio Olot. Han rebut Menció de Qualitat La República Santboiana, de Ràdio Sant Boi i Badalona Matí, de Ràdio Ciutat de Badalona.
El Guardó 1924 ha estat per a Televisió de Catalunya-TV3 per la seva programació especial en prime time amb motiu de la campanya d’acollida de refugiats “Casa nostra, casa vostra”.


Les mencions d’Honor han recaigut a 25 anys de l’Associació Catalana de Ràdio (ACR), Joan Albert Argerich i Jané, Jordi Hurtado i Torres i Elisenda Roca i Palet.