Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

divendres, 26 de maig del 2017

VINYASONS 2017


Avui a tingut lloc la presentació d’una nova edició de Vinyasons un festival de música de petit format que es realitza en alguns dels celler i caves més emblemàtics. Una proposta única, innovadora i diferent que aporta un valor cultural de qualitat als cellers que hi participen i, alhora, reforça l’oferta enoturística i musical.

L’acte ha comptat amb la presència del diputat adjunt de Turisme de la Diputació de Barcelona, Sr. Pere Regull, i del director artístic del VinyaSons, Sr. Màrius McGuinness fet-nos arribar les últimes novetats que contaran amb una ampliació del territori d’actuació.

En aquesta ocasió el festival aposta per una gastronomia de creació pròpia, buscant la sinèrgia  entre la cuina creativa i moderna i els maridatges enològics amb els productes dels cellers participants.

La programació d’aquesta edició ve marcada per la presència d’algunes de les millors veus del panorama actual, des del jazz, flamenc, la música d’autor i la música clàssica.

30 DE JUNY / CELLER LLOPARD/ Marco Mezquida & Chicuelo
1 JULIOL / CELLER CA N’ESTADELLA / Judit Neddermann
7 JULIOL / CELLER ABADAL / Celeste Arias
8 JULIOL / CELLER LA VINYETA / In Crescendo
14 JULIOL / CELLER ALBERT I NOYA / Magali Sare & Manel Fortià
15 JULIOL / CELLER CAN BAS / In Crescendo
21 JULIOL / CELLER SEGURA VIUDAS / El Amor Brujo (OC Penedès & Anna Alàs)
23 JULIOL / CELLER MAS RODÓ / In Crescendo
28 JULIOL / CELLER VILADELLOPS / The Hanfris Quartet
29 JULIOL / CELLER MARTÍN FAIXÒ / In Crescendo
4 AGOST / CELLER OLLER DEL MAS / The Hanfris Quartet


Sis caps de setmana consecutius per gaudir de la millor música, vins, caves i la millor gastronomia en un entorn privilegiat.


The Hanfris Quartet