Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dimecres, 3 de maig del 2017

GRAN PREMI DE FORMULA 1, TOTA UNA EXPERIÈNCIA


El conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, juntament amb el president del Circuit de Barcelona-Catalunya, Vicenç Aguilera, i el nou president de la F1 Chase Carey han presentat avui dimecres, el Fórmula 1® Gran Premi de España Pirelli. L’acte de presentació s’ha dut a terme en un marc incomparable el Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC).

A l’acte de presentació —conduit pel periodista esportiu, Josep Lluis Merlos—, també hi han  assistit l’alcalde de Montmeló, Antoni Guil, el president del Reial Automòbil Club de Catalunya (RACC), Josep Mateu i el tinent d’alcalde de Barcelona Jaume Collboni

Un any més, el Gran Premi d’Espanya se celebrarà amb magnificència. Els aficionats gaudiran al màxim amb tot el que el Circuit de Barcelona-Catalunya ha preparat per a ells. Donarà el tret de sortida al Gran Premi la tradicional visita al pit-lane del dijous, de 16:10 a 19h, durant la qual els pilots sortiran dels seus boxs per signar autògrafs als espectadors. Durant la jornada del diumenge, i un cop finalitzat el GP, els espectadors podran viure de ben a prop el podi i la celebració amb l’Open Track, que permetrà l’accés a la pista des de les zones de públic per tercer any consecutiu. Aquesta edició també incorpora moltes novetats per al públic, amb diferents propostes gastronòmiques, musicals i culturals, que convertiran el Circuit de Barcelona-Catalunya en una autèntica festa, amb participacions dels grups de batucades com Tucantú, Tronats del tabal, No m’atabalis, Diables de Montmeló, Ball de diables de Mollet, els diables de Parets i com no, tampoc i podran faltar colles castelleres per completar un ampli ventall de cultura catalana.

En l’àmbit esportiu, el Mundial no podia arribar més interessant al Circuit. Després d’un inici frenètic i ple de sorpreses, són moltes les incògnites que envolten el campionat. Amb el líder de la classificació, Sebastian Vettel amb 13 punt d’avantatge sobre Lewis Hamilton, es crearà un ambient de màxima competició.

Caldrà esperar fins al 12, 13 i 14 de maig per veure què ens ofereix la caravana mundialista a la gran festa de la FORMULA 1 que acull el Circuit de Barcelona-Catalunya.