Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dilluns, 29 de maig del 2017

SETMANA DE LES TERRASSES ARRIBA A LA SETENA EDICIÓ


El president del Gremi d'Hotels de Barcelona, Jordi Clos, i el tinent d'alcaldia d'Empresa, Cultura i Innovació de l'Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, han presentat avui la setena edició de la Setmana de les Terrasses de Barcelona. L'acte, que s'ha celebrat a la terrassa de l'Hotel The One Barcelona, s’ha obert amb l’actuació de Monique Makon, participant de la primera edició de BCN Music Lobbiers, una iniciativa del Gremi d’Hotels de Barcelona i l’Ajuntament que comparteix l’objectiu de la Setmana de les Terrasses de recolzar a artistes emergents de la ciutat.

Aquesta nova edició de la Setmana de les Terrasses dels Hotels de Barcelona, que té com a objectiu una vegada més posar a disposició dels ciutadans els seus privilegiats espais, comptarà aquest any amb la major participació d'hotels fins al moment. Del 2 al 11 de juny, un total de 74 establiments de la ciutat organitzen 270 activitats singulars en les seves terrasses.

Cadascun dels hotels ofereix una proposta única i singular en la seva terrassa, que pot ser cultural, d'oci, musical, familiar, lúdica o gastronòmica.

Amb l'objectiu de donar a conèixer els seus singulars i privilegiats espais als ciutadans, els hotels organitzen activitats originals i diverses: maridatges de vins, música en directe, classes de ioga, degustacions de còctels, sessions de massatge o les clàssiques exhibicions de natació sincronitzada a l'Hotel Ohla Barcelona o el showcooking de Nandu Jubany i David Romero a l'Hotel Majestic.


A la incorporació de noves terrasses, vuit més que l'any passat, se sumen activitats originals i innovadores com el taller de barberia per “barbuts” by The Barber Shop (Hotel Midmost), l'espectacle de microteatre amb Momentarius (Gallery Hotel), el viatge fins a les cultures precolombines de l'Hotel Claris, la sessió de pilates a la privilegiada terrassa de l'Hotel Hilton Diagonal, la masterclass de Rock&Roll a la terrassa Urban Club del Expo Hotel o el descobriment de la carta astral a l'hotel The One Barcelona.