Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

divendres, 11 de maig del 2018

GOLIADS UAO CEU AWARDS XII EDICIÓ


La dotzena edició dels Premis de Comunicació GoliADs UAO CEU va reconèixer al periodista Iñaki Gabilondo, per la seva trajectòria professional, i al prestigiós reboster Jordi Roca, pel seu treball basat en la Innovació i Creativitat.

Així mateix, el Festival també va premiar la millor campanya transmèdia a Operación Triunfo, la millor estratègia digital al F C Barcelona, la millor presentadora Helena Garcia Melero, les millors iniciatives de ràdio a Segona Hora de RAC 1, premsa a Magazine de la Vanguardia i televisió a Masterchef, que com a representant va recollir el premi Odkhuu.

El premi a la millor campanya de valors humans va ser per La despensa Ingredientes Creativos “Oye Siria” Médecins du Monde, el premi a la millor gràfica va ser per Sapristi “El calendario” El tipo de la Imprenta, el premi a la millor campanya online va ser per BBDO “Amb too” Viladrau i el millor Spot per ContrapuntoBBDO “Pequeños Placeres” Cacaolat

Els guanyadors de les diferents categories dels GoliADs ha estat escollits per un jurat compost per 300 estudiants del grau de Publicitat i Relacions Públiques de la UAO. La Gala de lliurament de premis va tenir lloc a l’Aula Magna de la Universitat Abat Oliba CEU de Barcelona.

Els GoliADs UAO CEU Awards són els premis publicitaris i de comunicació que atorguen des de fa dotze anys els alumnes de Publicitat i Relacions Públiques de la Universitat Abat Oliba CEU. La Gala de lliurament de premis ha estat organitzada pels estudiants de quart curs de Publicitat i Relacions Públiques, que són els encarregats de produir un esdeveniment emmarcat dins de l'assignatura de Direcció d'Esdeveniments i Protocol i que en aquesta ocasió han decidit desenvolupar-la amb la inspiració de la pel·lícula Charlie i la fàbrica de xocolata. En edicions anteriors els GoliADs han reconegut la trajectòria professional de personalitats com Joan Costa, Luis del Olmo, Ramón Massó, Marçal Moliné o Mercedes Milá, entre d’altres. També han estat premiats professionals del sector com Risto Mejide, Julia Otero, Jordi Évole, Manel Fuentes o Pablo Motos; així com mitjans de comunicació com LaVanguardia, Tv3, 8TV, RAC1, RAC105, Onda Cero o Cuatro, a més de les principals agències de publicitat del nostre país.

 Iñaki Gabilondo premi a la millor trajectòria professional recollit per Luis del Olmo

Odkhuu recollint el premi per Masterchef

Helena Garcia Melero