Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

divendres, 25 de maig del 2018

TVE CATALUNYA ESTRENA “ LA MEVA MASCOTA I JO “


“La meva mascota i jo” serà el nou programa d’entreteniment que ha creat TVE Catalunya amb el suport de Benecé Produccions i que s'estrenarà el pròxim dia 30 de maig a les 20:00H a La 2 de TVE amb una emissió setmanal de tretze capítols de mig hora.

El programa buscarà les mascotes més divertides i singulars per tot arreu del territori català que comptarà com a conductor el jove actor Martí Atance, juntament amb la col·laboració de la periodista Sílvia Tarragona i la cantant Gisela Lladó.

Es visitarà tot tipus de centres relacionats amb els animals, com protectores de gats i gossos o fundacions on podem trobar entre altres: SOS Galgos, el Centre de Recuperació d'Amfibis i Rèptils de Catalunya (CRARC), o la Fundació per a la Conservació i Recuperació d'Animals Marins (CRAM).

Tant persones anònimes com alguns famosos, com ara Laia Sanz, Pilar Eyre, Purificación García, Elsa AnKa, Nuria Gago o Christian Escribà presentaran a les seves mascotes i la seva vida diària amb elles. Veurem què fan, com en tenen cura i intentaran esbrinar per què aquestes bestioles es fan estimar.

Les diferents seccions del programa (Es busca Mascota, El top internacional, De casa nostra, El reportatge, La mascota de...,L’especialista, Instaguau)  faran que la informació i simpatia ens arribi molt gratament a més de fer partícips a la gent en les xarxes socials.