Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

divendres, 8 de juny del 2018

LA FUNDACIÓ PALO ALTO PRESENTA L’EXPOSICIÓ PALO ALTO, BARCELONA.



Origen/Realitat/Futur, amb l’objectiu d’explicar als ciutadans el que representa aquest clúster creatiu per a la ciutat. La mostra vol posar en valor l’aposta decidida d’un grup d’emprenedors que fa vint-i-nou anys van decidir transformar una antiga fàbrica, que estava pràcticament en runes, en un centre d’innovació, talent i creativitat.

L’exposició se celebra en el marc de la Barcelona Design Week i estarà oberta al públic des del 9 de juny fins al 30 de juny al Carrer dels Pellaires 30. Ocupa un espai diàfan de 350 metres quadrats distribuïts en diferents àmbits que marquen tres blocs cronològics: Fàbrica de Somnis, que ens mostra els diferents usos que ha tingut en el decurs dels anys, realitat i futur. El segon eix de la mostra es titula Imaginant Palo Alto i que està dedicada a les persones que hi treballen, als seus projectes i a les seves obres I el tercer apartat porta el nom de Revisitant Palo Alto i serveix per mirar, repensar i revisitar aquesta historia d’èxit, aquests tres eixos defineixen l’ADN de Palo Alto: creativitat, imaginació, innovació i talent.

Entre altres peces que es mostraran en primícia son, com és el cas de l’escultor Xavier Medina Campeny, que exposarà les maquetes dels tetramorfs que d’aquí uns anys coronaran les torres dels Evangelistes de la Sagrada Família, a 135 metres d’alçada, també es podrà veure la maqueta del nou AVE realitzada íntegrament per l’empresa Magma Design dirigida per Antoni Clariana, una selecció de dissenys de packaging de Josep Maria Morera i diferents peces de d’artistes com Javier Mariscal, Fernando Salas, Mario Sans i Xavier Claramunt. Un altre dels atractius de l’exposició és el testimoni de diferents personatges que han passat per Palo Alto durant aquestes gairebé tres dècades d’història, com ara Ferran Adrià, Fernando Trueba, Juli Capella, Oscar Tusquets i Carme Pinós, entre d’altres.