Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dimarts, 26 de juny del 2018

TCN TANCA LA JORANDA INAUGURAL DE LA 080 BARCELONA FASHION


La tarda del dilluns, el dissenyador Oscarleon ha estat el primer a trepitjar la sala de desfilades, instal·lada als Antics Convents del Recinte Modernista de Sant Pau, amb la col·lecció “Simply Life”. Acompanyant-se de la cançó “Je l’aime À mourir” en la versió d’Ariane Brunet, el creador ha presentat una col·lecció per a la primavera-estiu 2018 fidel al seu estil, apostant per una dona urbana i independent que prioritza la comoditat però que amaga un rerefons profundament romàntic. La samarreta en cotó -combinada amb faldilla midi i pantalons- torna a ser la peça fetitxe de la col·lecció. Els colors són el negre, el blanc, el gris petroli i, esporàdicament, el vermell.




Al seu torn, el creador Miquel Suay ha presentat una col·lecció rigorosa i consistent, gràcies a la màxima qualitat dels teixits. Per a la temporada S/S 2019, Suay ha apostat per una proposta rica i completa, que respon a les necessitats d’armari de l’home modern: presenta peces clau per a la sastreria masculina i elements avantguardistes, fruit de la inspiració i la investigació. Fent una picada d'ullet a la moda agender, en la posada en escena de la seva col·lecció els looks s'ha presentat per parelles de models -noi i noia- per evidenciar la versalitat de les seves peces. La paleta de colors va des del blanc, al groc, passant pel gris, el vermell, o el blau elèctric.





La firma Lebor Gabala ha pres el relleu a la passarel·la per presentar la proposta “Memorias”, per a la temporada estiu 2019. Amb aquesta col·lecció, la creadora Maite Muñoz ha rescatat l’estètica dels 80 sense caure en el vintage, amb teixits i matèries d’acord amb el moment actual, peces que construeixen un armari versàtil. En aquesta col·lecció, destaquen les americanes masculines, per fer-les servir en qualsevol moment del dia, abans que arribi la calor de l’estiu. Estampats geomètrics, de patchwork i florals. Quadres tricotats de cotó. Seda, viscosa i lli són les matèries que proposa.





La firma catalana TCN va tancar, la jornada inaugural de la passarel·la 080 Barcelona Fashion. Després de vàries temporades fora de les passarel·les, TCN torna de la mà del dissenyador Asier Tapia, director creatiu de la firma des de 2017, amb el repte reposicionar la firma a través del seu segell personal, apostant per la creativitat i la modernitat amb un toc artesanal.