Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dijous, 7 de febrer del 2019

080 BARCELONA FASHION VIU L’ÚLTIMA JORNADA DE LA MODA


113 MAISON, marca guanyadora del concurs Rec.0/080 Barcelona Fashion, ha estat la primera marca en començar el quart i últim dia de la setmana de la moda barcelonina amb la presentació de “Primer Florilegi”, una col·lecció avantguardista que reinventa els patrons clàssics desconstruint-los a través de l’abstracció.




Aubergin amb “Visual Optimism”, una col·lecció per la temporada de tardor/hivern inspirada en l’optimisme visual que transmet la fotografia dels anys 70 d’Antonio López, i les obres de l’artista modernista Gustav Klimt. Dissenys que han seguit dues línies totalment oposades: una d’ultra femenina aconseguida gràcies als teixits vaporosos; i una de masculina, on els estampats en la sastreria masculina de talls rectes i peces oversize han estat els principals protagonistes utilitzant una harmònica barreja de teixits, teles viscoses, denim i llanes.







Durant el dia, l’actriu Rossy de Palma ha presentat el seu perfum Eau de Protection. Rossy de Palma X Etat Libre d’Orange Paris. Una trobada de la mà del reconegut perfumista Etienne de Swardt que ha reunit al voltant de 60 assistents.


Agnès Sunyer, que ha transportat als assistents al Japó en una mostra de dissenys que pretenen apoderar les dones sota el nom “Ryoko” que vesteix l’alma femenina emfatitzant els valors de les dones actuals amb peces oversize on destaquen les amples mànigues i els kimonos en tons grisos i granes en teles fluides que es mouen al caminar.





Rubén Galarreta, ha presentat “Afterparty”, una col·lecció inspirada en la realitat de les millors festes internacionals de les principals capitals mundials que està composada per més de 40 looks pensats per vestir a qualsevol persona d’estil urbà. Els dissenys destaquen per la superposició de peces i barreja de estils, amb detalls oriental vintage, treballats minuciosament seguint l’estil xinès; studded leather, on cada tatxa està elaborada per a que sembli real, o l’sport team, reconegut pels missatges subliminals d’estil urbà.






Lebor Gabala amb “Casual Friday” ens mostra la fusió de l’esport i de les bullicioses ciutats arriba de nou en aquesta col·lecció on destaquen la gran combinació de materials tecnològics, seda, caixmir i franel·les que s’uneixen per crear jerseis, càrdigans i abrics per a qualsevol dona que vulgui vestir amb estil.




L’internacional Polite ha estat l’última firma en desfilar sobre la passarel·la. La marca ha batejat la seva obra sota el nom de “Migraciones”, un conjunt de dissenys creats a partir d’elements clàssics que l’artista ha dut cap a un llenguatge més contemporani. Inspirada en el els contrastos entre els desplaçaments de l’individu i les migracions animals, la col·lecció compta amb peces en vermell, blau navy, lila i negre en dissenys d’espatlles amples i maxi abrics.