Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

divendres, 8 de febrer del 2019

PREMIS 23ª EDICIO 080 BARCELONA FASHION


Aquest dijous 7 de febrer 2019 s’han entregat els guardons de la 23a edició de la 080 Barcelona fashion al Recinte Modernista de Sant Pau, acte que ha comptat amb la titular d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón i també amb la presència del secretari d'Empresa i Competitivitat, Joaquim Ferrer, la directora general de Comerç, i directora del Consorci, Artesania i Moda (CCAM), Muntsa Vilalta, i de la cap d’Àrea de Moda i project manager del 080, Marta Coca, dissenyadors i professionals del sector.

La firma Little Creative Factory, amb la col·lecció “The Markers”, i Antonio Miro, amb la proposta “Rock”, han estat les guanyadores del Premi Nacional de la Generalitat de Catalunya a la Millor Col·lecció 080 d’aquesta edició del certamen català de moda catalana que impulsa la Generalitat de Catalunya, a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM). De la seva banda, el jove dissenyador Jaime Álvarez, de la firma Mans Concept Menswear amb la col·lecció “Road to Goa”, s’ha endut novament el Premi Nacional de la Generalitat de Catalunya SEAT 080 al Disseny Emergent 080 de la 23a edició. Així mateix, la firma Lebor Gabala, amb la proposta “Casual Friday”, ha obtingut el Premi Modacc per a Marques Internacionals.

El jurat ha estat integrat per: Pilar Pasamontes, historiadora de la moda del segle XX i directora científica de Moda de l'IED Barcelona Escola Superior de Disseny. Beñat Yanci, estilista i consultor de moda. Durant 18 anys ha treballat en diferents disciplines com la direcció artística, el disseny, la regidoria, o la direcció de càsting. Manuel Outumuro, un dels fotògrafs espanyols més reconeguts. Ha publicat vuit llibres sobre fotografia i col•labora regularment amb les publicacions més prestigioses. Francesca Tur Serra, publicista especialitzada en la investigació de tendències, dedicada a l’assessorament estratègic creatiu per a projectes incipients, marques consolidades i diferents agències. I Huma Humayun, editora de moda i continguts de Shön! Magazine, com a estilista autònoma de moda i col•leccions, i ha col•laborat en revistes de prestigi.