Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dilluns, 4 de febrer del 2019

AVUI JORNADA INAUGURAL DELA 080 BARCELONA FASHION


080 Barcelona Fashion ha iniciat avui la setmana de la moda en un entorn que ha reunit professionals del sector i amants del món de la moda i ho ha fet amb les desfilades de Teoh & Lea, Maite by Lola Casademunt, Sita Murt, Escorpion Studio Barcelona, Chullap, Nauloer i Ze García.

La primera desfilada inaugural ha estat la de Teoh & Lea amb la proposta “SS19”, per a la primavera-estiu 2019, amb uns lluminosos dissenys inspirats en el grafisme, els anys 80 i la tendència “extreme sport incorporant peces elaborades on el tricot, els talla-vents, les gavardines i els vestits amb detalls orientals, flors victorianes en teixit patchwork com a protagonistes.






Maite by Lola Casademunt ha presentat avui “Central Park NY”, un treball inspirat en les dones de Manhattan que passegen actives i romàntiques pels carrers de Nova York. La col·lecció ha destacat pels seus looks atrevits i femenins en colors neutres combinats amb metàl·lics pensats per donar força i fer brillar a la dona contemporània en qualsevol ocasió juntament amb l’animal print, tendència que ha arribat forta aquesta temporada i que seguirà duent-se el proper any. La desfilada ha comptat amb models d’excepció com la reconeguda model Helen Lindes, i Mireia Lalaguna, coronada Miss Món.






Sita Murt ens ha presentat “Uncommon attitude”, una col·lecció inspirada en la força de les dones en el món de l’art quan aquest encara era només pels homes. Expressa una visió 100% femenina, les robes més masculines es treballen amb patrons i volums femenins, conjunts que barregen el punt amb les faldilles de seda i pantalons de pinces en blau marí, mostassa i coral.






Escorpion Studio Barcelona ha apostat una edició més amb dissenys sostenibles amb la col·lecció “Madreperla” amb el punt com a principal protagonista per a la primavera-estiu 2019 utilitzant a més a més barreges de materials impensables: el lúrex i lluentons combinats a la perfecció amb el tie-dye fluor. Tota la línia, banyada pels colors malva, indi i llima, ha fet somiar als espectadors amb els eterns dies d’estiu.

La marca de moda africana Chulaap ens ha mostrat en col·lecció presentada, “African rewritten”, una fusió de motius orientals i africans que es plasmen en un conjunt de colors i textures que pretenen descriure els paisatges de l’Àfrica. El color del cel en la posta del sol i les estrelles durant la nit, són algunes de les inspiracions de l’artista.

Naulover en la seva nova col·lecció sota el nom de “L’Éloge”, ha volgut plasmar el bon gust de la dona clàssica heretat per la dona contemporània. Una proposta femenina de línies sòbries, estampats clàssics revitalitzats i siluetes desenfadades en teixits com la seda el caixmir o la llana. Infinites propostes de bruses, llaços, vestits camisers de setí, faldilles midi i pantalons palazzo, ideals per vestir elegantment a les dones de diferents generacions.

El dissenyador Ze García la línia de la nova col·lecció Origen es d’inspiració barroca però amb un aire minimalista, està dedicada a Rose Bertin, ministra de moda nombrada per Maria Antonieta al s.XVIII i dona referent a les corts reials de l’època. La seva llibertat i estil ha servit a la firma per crear una col·lecció en colors naturals amb acabats de línies pures, però amb detalls transgressors com grans llaços, fent honor als orígens del món de l’alta costura.