Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dimarts, 19 de febrer del 2019

2ª EDICIÓ PREMIS BARCELONA RESTAURACIÓ



Ahir dilluns es varen entregar els premis de la segona edició de Barcelona Restauració a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm. L’Ajuntament de Barcelona va crear el 2018 aquests guardons per reconèixer i posar en valor la restauració dels barris i el prestigi que ja tenen en el seu entorn arribi al conjunt de la ciutat

En la categoria Qualitat gastronòmica: ampli recorregut gastronòmic avalat pels clients del barri, veïns i les seves diverses associacions va ser per “Granja Elena” del districte de Sants-Montjuïc.

En la categoria Integració en el barri: identificació del restaurant amb les particularitats de l’entorn i el territori va ser per “El Tomás de Sarrià” del districte de Sarrià-Sant Gervasi.

En la categoria Local notori o innovador: local singular pel seu concepte o per la seva trajectòria històrica. Establiment notori per la seva originalitat va ser per “En Ville” del districte de Ciutat Vella.

Enguany els premis incorporen una nova categoria, la de “Reconeixement especial” que ha recaigut al restaurant “Can Recasens” del districte de Sant Martí per la seva trajectòria de 113 anys i la seva aportació a la gastronomia del barri del Poble Sec.

El jurat que ha decidit els tres establiments guanyadors ha estat presidit per l’ Im. Sr. Agustí Colom Cabau, regidor de Turisme, Comerç i Mercats; i ha estat format pel gerent de l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona, Màxim López; el president del Gremi de Restauració de Barcelona, Pere Chías; la consultora independent, Eva Ballarín; la secretària portaveu de la Junta de paradistes del Mercat Vall d’Hebron, Nuria Pedro; la directora general de Barcelona Centre de Disseny, Isabel Roig; el president de Barcelona Restaurants Sostenibles, Sergio Gil; i la representant dels paradistes del Mercat de la Concepció, Yolanda Casternado.