Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dimecres, 6 de febrer del 2019

LA MODA MASCULINA PROTAGONITZA LA TERCERA JORNADA DE DESFILADES DE LA 080 BARCELONA FASHION


En aquesta nova jornada de la moda Little Creative Factory ens ha sorprès a primera hora del matí amb la posada en escena, ja que s’ha acompanyat d’un cos de ballet per presentar “The Makers”, la seva primera col·lecció de moda dona després de vàries temporades dedicant-se a la roba infantil. Pantalons de peto, granotes i davantals, junt a peces oversize, amb l’ocre, negre i crema com a tons dominants i utilitzant teixits com cotó, lli i llana.




El dissenyador Javier Girón ha estat el primer nom en moda masculina d’avui amb la seva firma Jnorig, caracteritzada per un estil urbà innovador. “Complex minimalism” és la seva nova proposta que contraposa dues cultures pràcticament oposades: l’estil de vida Amish i les tribus índies. Blanc, negre i vermell marquen uns dissenys transgressors que casaven de meravella amb el look de bellesa dark dels models sobre la passarel·la.





Oscarleon amb la seva proposta en moda dona “Plume Noire”, inspirada en el món de les aus. L’habitual color negre del dissenyador es combina ara amb plata amb aplicació de plomes a pantalons, faldilles i jaquetes per una de les col·leccions més sofisticades del creador fins avui.





Pablo Erroz amb “Up to you”, una col·lecció on aprofundeix en els dissenys sense gènere i on barreja l’streetwear amb una sofisticació luxosa però senzilla alhora. Erroz no només desafia les etiquetes de gènere sinó també de temporada ja que presenta una col·lecció amb dissenys tant d’estiu com d’hivern per reivindicar l’atemporalitat de la roba.





Esaú Yori, un dels quatre dissenyadors internacional convidats d’aquesta 23ª edició d’origen peruà i basat entre Barcelona i Xina ha presentat la seva proposta d’una moda luxosa i atemporal que destaca per l’ús de teixits nobles com cuir italià, caiximir mongol, seda xinesa i llana anglesa.





“Rock” d’Antonio Miro es tracta d'una col·lecció amb el negre com a protagonista que combina la sastreria impecable característica de la firma amb tocs sensuals com els corsés i les transparències per a la dona.





Brain&Beast que sempre sol sorprendre sobre la passarel·la amb els seus agosarats dissenys ha posat el seu punt a final a la jornada amb una desfilada, banyada per una gran dosi de sentit de l’humor amb la seva col·lecció Notbuying justtheraphy.