Aquest dissabte 9 de març s’oferirà al Mercat de Sant Antoni a partir de les 11.30
del matí, el III Gran Tast Popular amb 2.000 bunyols de calçot acompanyats de
la salsa tradicional preparada artesanalment i acabats de fer en un obrador de
Sants segons la recepta original de l’escola d’hostaleria CETT. Per segon any
consecutiu, els platets i utensilis que es faran servir per al tast seran del
taller infantil “5 al Dia”, biodegradables i respectuosos amb el medi ambient.
El Gran Tast es dividirà en dos punts a l’interior del
mercat de Sant Antoni, i se situarà a les entrades de Borrell – Tamarit, i
Tamarit – Urgell, per arribar al màxim
de públic.
Aquesta és la quarta edició de la campanya dedicada a les
hortalisses d’hivern i que en aquesta ocasió volen donar a conèixer la
versatilitat gastronòmica d’aquestes hortalisses, entre elles el calçot cada dia més apreciat pels catalans. La
proposta de majoristes i detallistes s’estrenava l’any 2016 amb molt bona acollida entre els fruiters i
la clientela dels mercats. Des del 2018, Mercabarna (AGEM) també s’ha sumat a
l’organització de la iniciativa.