Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dimecres, 13 de març del 2019

MORITZ ELABORA LA PRIMERA CERVESA COL•LABORATIVA DE BARCELONA



Aquest matí s’ha presentat a la mateixa Fàbrica Moritz Barcelona, la moritz BaPA (Barcelona Pale Ale), la primera cervesa col·laborativa feta pels barcelonins, i tots acompanyats pel comissionat d'Economia Social, Desenvolupament Local i Consum de l'Ajuntament de Barcelona, ​​Álvaro Porro; el director del Barcelona Beer Festival, Mikel Rius; el mestre cerveser de Moritz Albert Viaplana i la directora de l'oficina a Barcelona de Kantar Millward Brown, Pilar Pérez.

Com a primer pas, i amb la col·laboració de l'empresa d'investigació de mercats Kantar Millward Brown, Moritz va realitzar una enquesta per conèixer en profunditat les característiques que hauria de tenir la cervesa que millor podia representar Barcelona i a tots els seus ciutadans.

Per l'estudi, es van entrevistar a 400 consumidors de cervesa d'entre 18 i 65 anys, 60% homes i un 40% dones, de Barcelona capital, als quals es va preguntar per les seves preferències de color, aroma o moment ideal per prendre una cervesa , i quins valors s'associaven més a Barcelona.

Aquesta cervesa, de nova creació del Moritz Beer Lab, el laboratori d'R + D + I de la fàbrica, on la cervesera elabora cerveses d'edició limitada, combina 5 llúpols, cadascun d'un continent, per emfatitzar així el valor "cosmopolita" de Barcelona, molt aromàtica, de color groc-or i sedosa, tot subratllat pels enquestats i adaptada per Albert Viaplana i Germán Melgarejo, mestres cervesers de Moritz Barcelona.

Coincidint amb el VII Barcelona Beer Festival, que tindrà lloc des de divendres fins diumenge a La Farga de l'Hospitalet de Llobregat (Barcelona), on Moritz hi presenta aquesta nova cervesa, que també estarà disponible a la Fàbrica Moritz Barcelona i al Bar Velódromo a partir del 18 de març i fins a l'estiu.


Costellam de Porc amb peres a la cervesa BaPA

Albert Viaplana mestre cerveser de Moritz