Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dilluns, 6 de juliol del 2015

1a NIT DE L’ENOTURISME A CATALUNYA


Avui Dilluns 6 de Juliol Artur Mas ha lliurat els 1rs Premis de l’Enoturisme de Catalunya, en el marc de la celebració de la 1a Nit de l’Enoturisme a Catalunya que ha tingut lloc aquesta nit al Celler de Codorniu a Sant Sadurní d’Anoia i que reconeixen la trajectòria d’empreses i personalitats en favor del desenvolupament del turisme enològic català.
En el decurs de l’acte, s’han lliurat els 1rs Premis de l’Enoturisme per reconèixer les millors iniciatives enoturístiques que s’han posat en marxa al país i pretenen ser un estímul per a les empreses perquè vetllin per la qualitat, sostenibilitat i especialització del seu producte, incentivar-les a la millora continua de les seves ofertes i innovar a l’hora de plantejar noves propostes.

Els guardonats en aquesta primera edició d’aquest guardons en cada una de les categories han estat:
Allotjaments: Hostal Sport, amb seu a Falset (el Priorat).
Restaurants: Bar Restaurant Moderno, amb seu a Vilalba dels Arcs (la Terra Alta).
Art i cultura: Mas Blanch i Jové, amb seu a la Pobla de Cérvoles (les Garrigues).Experiències enoturístiques a cellers: Cellers Torres, SA, amb seu a Pacs del Penedès (l’Alt Penedès). 
Experiències enoturístiques que ofereixen agències de viatges especialitzades, empreses d’activitats enoturístiques, transportistes i d’altres: Taller de Projectes Oci, SAL - Ocio Vital, amb seu a Barcelona (el Barcelonès).
Pràctiques sostenibles/responsables d’enoturisme: Can Torres, amb seu a Vilartolí, Sant Climent Sescebes (l’Alt Empordà).

A l’acte que s'ha celebrat aquesta nit hi han pres part els consellers d’Empresa i Ocupació i d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Felip Puig i Jordi Ciuraneta, respectivament, a més de l’alcaldessa de Sant Sadurní d’Anoia, Maria Rosell, i la presidenta del Grup Codorniu, Mar Raventós, entre d’altres personalitats.