Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dimecres, 1 de juliol del 2015

DESFILADES 080 BARCELONA FASHION SS2016,WOM & NOW,YERSE,PABLO ERROZ,KRIZIA ROBUSTELLA

WOM & NOW PRESENTA LA COL·LECCIÓ CÔTE D’AZUR
La Costa Blava no és només luxe en el sentit estricte de la paraula; la Costa Blava també és el lloc on posar-se una camisa blanca, deixar que els cabells s’assequin amb l’aire i jugar a fer fotografies una mica absurdes, sense més ni més, com Jane Birkin...



YERSE PRESENTA LA COL·LECCIÓ NOBODY’S ROAD
Les creacions Yerse SS16 dibuixen nous traçats que esquiven la monotonia. Et conviden a desconnectar de tot i a connectar amb la teva essència. Perdre’t per trobar-te en un estiu carregat de color, en què no existeixen els límits. Motius safari camuflats enmig de la ciutat. La bohèmia dels 70 reinterpretada en estampats silvestres. Simplicitat mediterrània bategant a cada disseny. Un retorn a les arrels a través de formes pures. Motius geoètnics que es repeteixen com un mantra calidoscòpic. Autenticitat i optimisme.



PABLO ERROZ PRESENTA LA COL·LECCIÓ SYMBIOSIS
SYMBIOSIS S/S16 és la proposta presentada per a home i dona per a la temporada primavera-estiu 2016. Amb una interpretació personal del referent estètic de la cultura i l’art pop, consta de línies depurades amb diferents jocs de superposicions de ratlles, materials i colors. Beu d’una paleta cromàtica compresa entre colors que van des del navy, el celeste i el groc, complementats amb petits tocs de vermell i blanc i dos estampats que complementen la col·lecció. Els materials passen per piqués, brillants lamé, denim, teixits tècnics, cotons 100%, punt de seda, tricot, viscoses i napes. 



KRIZIA ROBUSTELLA PRESENTA LA COL·LECCIÓ AFTER SUN
El xandall deluxe de Robustella puja al iot aquest estiu, i l’omple de rosa, de taronja, de groc, de verd i de negre, en teixits amb transparències i peces de tall Chanel, en què la il·lustradora Susana López ha deixat, també, empremta, amb els seus irònics estampats que representen aquestes reines de l’after sun.