Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dijous, 2 de juliol del 2015

DESFILADES 080 BARCELONA FASHION SS2016 GEORGINA VENDRELL, EDGAR CARRASCAL, COMO UN PEZ EN EL AGUA, ALDOMARTINS, PUNTO BLANCO, MIQUEL SUAY, NAULOVER, JUSTICIA RUANO, MANUEL BOLAÑO, MENCHÉN TOMÀS

GEORGINA VENDRELL PRESENTA LA COL·LECCIÓ UrbanWarrior

Inspirada en l'urbà, en el avantguardisme i el streetwear. En la masculinitat i la modernitat.
Un home contemporani amb visió futurista, guerrers urbans amb un estil impecable, modern i eclèctic.

Materials tecnològics i noves textures. Colors contrastats combinacions cromàtiques. Taronges, vermells, blanc i negre. Pell, sarges de cotó i punt.




EDGAR CARRASCAL PRESENTA LA COL·LECCIÓ BLUE ROSE

Una col·lecció pensada per a l’home multitasca, que ha de tenir flexibilitat en les peces que utilitza en el seu dia a dia. Peces com les granotes, amb siluetes ajustades al cos, que conserven les línies corporals masculines. Patronatge, de peces exteriors que ensenyen l’interior, com folres i acabats, botonades que s’obren pel costat contrari i peces girades. També podem trobar l’ús de butxaques i dels plecs característics del vestuari militar.
Colors suaus i optimistes. Verd pastura, groc mango, magenta... aporten vibració als detalls de les peces. Són colors que tranquil·litzen la col·lecció




COMO UN PEZ EN EL AGUA PRESENTA LA COL·LECCIÓ SWIMWEAR OVER THE RAINBOW

Les nostres sirenes de platja destaquen per la seva actitud provocadora i glamur. Inspirada en la moda pin-up, les peces que componen aquesta col·lecció es caracteritzen pel seu aire clarament retro, ja que estan confeccionades amb teles de cotó i seda, frunzits mitjançant gomes i talls estratègics.




ALDOMARTINS PRESENTA LA COL·LECCIÓ ARTRISTY

Col·lecció hiperfemenina i sensual, amb un toc místic i bohemi.
Colors gastats i tons terra neutres estan aparellats amb colors aquàtics més sofisticats, com el verd Amazones i el corall, amb accents de colors com el blau elèctric, el vermell òxid i els ocres, creant una paleta alternativa d’inspiració retro amb influències culturals diverses.





PUNTO BLANCO PRESENTA LA COL·LECCIÓ HOLIDAY DREAMS

Amb l’arribada del bon temps que porten la primavera i l’estiu inevitablement, el nostre cervell comença un viatge cap a les vacances somniades. La proposta de Punto Blanco per a aquesta temporada omplirà la maleta d’aquest viatger amb una gamma de colors i d’estampats que reflecteixen cada un d’aquests llocs i l’acompanyaran en cada un dels seus somnis.



MIQUEL SUAY PRESENTA LA COL·LECCIÓ LAPISLÀTZULI SPRING/SUMMER 2016

Visualitza el fascinant entorn cultural que resulta el mar Mediterrani i el conjunt de pobles grecs i llatins, l'arquitectura, les costums, tot molt lligat al voltant de la temàtica del mar. Amalgama de blaus, blancs espumosos de les ones, lluminositat del sol en el mar i colors coral·lins, desencadenen una col·lecció on els teixits, colorimetria i formes reflecteixen clarament aquest esperit: llins, cotons brodats, punt de xarxa, sargues elàstiques, popelins i creps. Blaus, Peces folgades i confortables, amplis volums en pantalons cotó amb elements estampats, brodats, artesania de punt de ganxo, sandàlies de cuir i espardenyes de cànem.
Lapislàtzuli: pedra blava semipreciosa bellíssima considerada salut, força i noblesa al llarg de la seva historia, molt utilitzada al pobles mediterranis.



NAULOVER PRESENTA LA COL·LECCIÓ AFRODIZZIA

Els colors del desert, combinacions extremes que barregen punt, seda, viscosa i raió. Estampats florals i geomètrics que enalteixen la bellesa de la tribu. Línies envoltants que marquen volums inesperats i abracen el cos de dones girafa. Siluetes que floten sobre una tempesta de sorra.




JUSTICIA RUANO PRESENTA LA COL·LECCIÓ EL JARDIN DE MONET

La nova col·lecció d’estiu germina dues variants que encarrilen camins diferents: l’estudi de les textures visuals i tàctils, treballades en blanc i negre (ràfies, prisats, reixetes...), i l’estudi del color mitjançant teixits més llisos, amb barreges lluminoses, treballats amb transparències (organzes, gasses de seda...), superposicions (xantillí, guipur...) i estampats amb motius aigualits pictòrics.
El motiu floral agafa protagonisme aquesta temporada en el xantillí i el guipur estampats i amb volum a les peces.

Les variacions cromàtiques es concentren en les gammes càlides, com el fúcsia, els roses i els taronges barrejats entre ells, de manera que creen nous ambients de color. 



MANUEL BOLAÑO PRESENTA LA COL·LECCIÓ EL DIARIO DE UNA NIÑA LOBO

Queda't a jugar amb nosaltres, no és dolent ser diferent, no és dolent ser una nena llop a la nit, darrere la lluna. Són les 4 a.m. i no podem dormir. Apagaré tots els llums, les llanternes, els focus, però no les estrelles. Ella fatxendejava, ella es divertia, ella era astuta. Però se sentien llops a prop i l'albada ataronjada i rosada ja no li va brillar més. Corre tan ràpid com puguis i allunya't de mi. Camufla't entre la boira, com si fossis un diamant de pol·len. Però ens vam asseure al costat de Celsa i ella va escriure aquella primera pàgina del “Diario de una nina lobo”.



MENCHÉN TOMÀS PRESENTA LA COL·LECCIÓ IDENTIDATS

Partir d'allò que és masculí i transformar-ho fins a aconseguir una aparença radicalment femenina és el propòsit d'aquesta nova col·lecció. L'inici del viatge són peces que s’han convertit en icones de la masculinitat, com la camisa, la caçadora perfecta o els pantalons de cintura alta, però, al final del trajecte, d'aquests mateixos elements sorgirà una silueta de dona. Pel camí s'han arrodonit les espatlles, s'han perfilat les cintures i s'han afegit escots, de manera que allò que és femení comença a despuntar.

Teixits com el georgette, els brocats de lurex i detalls com els prisats entaulen un diàleg de tu a tu amb el popelín i el niló tècnic, més propis de la moda masculina. La base masculina ha quedat camuflada rere un combinat de textures, formes, colors com el verd aigua o el rosa pal i brodats, la finalitat última dels quals és subratllar la feminitat.