Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dimecres, 15 de juliol del 2015

LA REGATA PUIG VELA CLÀSSICA BARCELONA ARRIBA A LA SEVA VIII EDICIÓ


Barcelona acollirà per vuitè any consecutiu un dels esdeveniments esportius, culturals i socials més destacats dels que gaudeix la ciutat: la regata Puig Vela Clàssica Barcelona. Es tracta d’una de les proves clàssiques més importants del Mediterrani, una festa que reunirà l’elit internacional de la vela clàssica entre el 15 i el 18 de juliol al Real Club Náutico de Barcelona.

Els millors vaixells clàssics de França, Itàlia, Anglaterra o Espanya navegaran fins a Barcelona per participar en aquesta tradicional competició. Belleses com el Manitou o l’Islander –amb gairebé cent anys d’història sobre la seva coberta– al costat del Moonbeam III o el Marigold són els millors exemples de la rellevància d’aquesta regata que, any rere any, va guanyant protagonisme.

Durant aquests quatre dies, la ciutat sencera serà testimoni d’un espectacle únic que podrà contemplar-se des de diferents emplaçaments com el Port Vell, la Barceloneta o el Port Olímpic, així com des dels punts més elevats de la ciutat. A més, els que disposin d’un vaixell propi o decideixin llogar-lo, tindran el luxe de gaudir de la regata des del mar.

La navegació clàssica és, per sobre de tot, passió per la bellesa, l’estil i l’elegància. No hi ha res que transmeti millor aquestes sensacions que una regata de vaixells d’època. Elements com les fustes, els bronzes, o les veles semblen sortir d’un quadre antic on prevalen la sofisticació i el bon gust.

“Amb la regata Puig Vela Clàssica Barcelona confirmem any rere any el compromís de Puig amb la ciutat i amb el món de la vela. Aquest esdeveniment és una ocasió ideal per poder mostrar a nivell internacional la projecció de Barcelona i de la nostra companyia a través d’un espectacle únic”, afirma Marc Puig, president de Puig, companyia que organitza la regata conjuntament amb el Real Club Náutico de Barcelona des 2008.