Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dimecres, 1 de juliol del 2015

DESFILADES 080 BARCELONA FASHION SS2016 ESCORPION, CELIA VELA, BRAIN & BEAST, CUSTO BARCELONA

ESCORPION PRESENTA LA COL·LECCIÓ ROOFTOP GARDEN
La nova col·lecció d’Escorpion s’inspira en els jardins urbans, oasis ubicats als terrats dels edificis alts.
La nostra protagonista és una dona cosmopolita, apassionada pel paisatgisme, que busca l’harmonia entre la natura i la ciutat. La combinació de la rusticitat dels teixits naturals es nodreix d’una pluja anyil de la qual sorgeixen brots de color.




CELIA VELA PRESENTA LA COL·LECCIÓ PRIMAVERA-ESTIU 2016
Els seus dissenys son plens de feminitat, sofisticació i cura per els detalls, inspirada en l'amor i plena de sensualitat. Les models van presentar vestits de siluetes pures i es va atrevir amb combinacions originals com les faldilles i els tops. S’ha inspirat en la botànica i ha presentat unes peces molt femenines i delicades, amb chantilly, jacqards i flors.
Celia Vela, ha estat escollida en aquesta edició com a millor col·lecció del 080 Barcelona Fashion.



BRAIN & BEAST PRESENTA LA COL·LECCIÓ DECALOGUE, PART X < INSOMNIA >. SUMMER 2016
És una condició vital el fet de crear pensaments i de reservar-se el dret a decidir quins seran comunicats i quins romandran en secret. És a dir, la pròpia possibilitat de mentir o d’amagar part d’aquests pensaments, amb l’únic fi d’aportar una prova d’autonomia, tant en l’espai que s’habita com de la funció pensant, i protegir-se dels altres mitjançant dics, creant un territori íntim o secret. Els secrets contenen un tros d’història que ha de ser silenciada. Així, INSOMNIA planteja desvetllar-los i tenir la possibilitat de reescriure-la. Es tracta de l’aventura d’una nit en vetlla, que investiga les pròpies veritats que afirmen la identitat més enllà de la zona de confort.



CUSTO BARCELONA PRESENTA LA COL·LECCIÓ PRIMAVERA ESTIU 2016 “SLOWFOOD”
Innovació i creativitat constitueixen la base d’un estil caracteritzat per la utilització de gràfics i de color, que s’ha convertit en una icona.
Custo Barcelona va presentar una proposta per la primavera estiu del 2016 amb el nom “Slowfood”,que s’inspira en el moviment culinari que defensa la cuina creativa a foc lent.
Destacada per peces que tenen molt detall, com es habitual amb el gran segell del dissenyador i amb grans dosis de creativitat, contemporaneïtat, personalitat multicolor, eclèctica i amb estil propi
Les peces han estat produïdes en els talleres de la firma i tornen a portar el Made in Spain cosit en la seva etiqueta.
A destacar els vestits amb talls orgànics inspirats en els puzles i en la ergonometría, jugant amb peces que agafen les formes musculars i amb el buit que deixen els patchworks.
La paleta de colors s’inspira amb la naturalesa: el violeta, blanc gardènia, malva, fúcsia, llima, llimona, blau mediterrani i mandarina realitzen un conjunció entre els diferents teixits.