Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

diumenge, 13 de desembre del 2015

BRAD BAKER DESEMPATA A FAVOR DELS EUA PER DAVANT DE MARC MÁRQUEZ I JARED MEES


La tercera edició del Superprestigio ha trencat  l’empat a victòries que hi havia fins a la data entre els Estats Units, amb la victòria de Brad Baker al primer Superprestigio Dirt Track, i l’exhibició de Marc Márquez a la segona edició, s’ha trencat a favor dels americans. Brad Baker s’ha emportat la victòria per davant de Marc Márquez i Jared Mees.

Brad Baker s’ha convertit en el guanyador de la tercera edició del Superprestigio Dirt Track i d’aquesta forma ha decantat la balança de victòries continentals a favor dels Estats Units. Marc Márquez i Jared Mees han acompanyat a Baker al podi, en una Superfinal en la que també han estat presents Álex Rins, Dani Ribalta, Xavi Vierge, Masatoshi Ohmori y Fredrik Lindgren.

La cursa ha tingut moments molt diferenciats. A la sortida, crucial a les competicions de dirt track, Baker ha aconseguit agafar avantatge sobre la resta de pilots. Al llarg de la cursa, Márquez ha aconseguit retallar l’avantatge i inclús hi ha hagut moments en els que semblava que es podria platejar l’avançament, però al final el pilot de Cervera ha preferit no arriscar i conservar la segona plaça. Per la seva banda, Jared Mees, que ha realitzat una sortida molt dolenta, ha aconseguit escalar fins a la tercer plaça, formant d’aquesta manera un podi de luxe.

UNA JORNADA INOBLIDABLE
Els 8.700 espectadors del Palau Sant Jordi han viscut una tarda inoblidable, amb activitat continuada a la pista des de les 18:30, i han gaudit de totes i cadascuna de les mànigues que s’han dut a terme. A més han pogut vibrar amb el concurs de derrapatges, en el que s’ha imposat el japonès Masatoshi Ohmori, a més d’una exhibició d’Adam Raga amb la moto de trial, i una cursa humana entre 25 voluntaris que han volgut saltar a la pista del Palau Sant Jordi.

LA VEU DELS PROTAGONISTES

Brad Baker: “Ha sigut un viatge increïble, porto ja molts dies aquí i sento que Barcelona es com una segona casa per a mi. Em porto molt be amb tota la gent d’aquí, és fantàstic. Ha sigut un temporada molt boja, fa un any estava a l’hospital ara estic aquí amb la victòria del Superprestigio Dirt Track. La cursa de la Superfinal ha sigut increïble. No ha estat gens fàcil ja que he tingut a en Marc al darrere durant tota la cursa. Havia d’anar amb compte ja que si començava a defensar molt a la posició corria el risc de caure, però si no, em girava i veia a en Marc just al darrere. Ixí que ha sigut molt emocionant. Vull agrair també a la gent de RPM Racing tot el suport que m’han donat.”
Marc Márquez: “Moltes gràcies a RPM Racing per organitzar un esdeveniment que cada any va creixent més i més. Parlant de la cursa d’avui, no he fet la meva millor sortida, Brad ha guanyat uns metres de distancia a l’inici i tot i que després he aconseguit apropar-me no ha sigut possible avançar. Al final, estar al podi amb dos professionals del dirt track és increïble, he aprés moltes coses dels pilots americans, i ja estic esperant que arribi la propera edició”
Jared Mees: “M’ho he passat d’allò més bé a Barcelona, la cursa no ha sigut la millor de la meva vida, la sortida ha sigut molt dolenta i això ha condemnat la meva cursa. Tot i que he pogut escalar fins a la tercera posició, arribar a l’alçada d’en Marc i en Brad no ha sigut possible ja que la seva velocitat avui era superior”.