Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dimecres, 16 de desembre del 2015

TRANSFORMACIÓ DIGITAL. TENDÈNCIES TECNOLÒGIQUES PER AL 2016


Avui Dimecres 16 de Desembre ha tingut lloc a l´hotel Melià Sky de Barcelona el dinar col·loqui ÀGORA BARCELONA GROWTH sobre TRANSFORMACIÓ DIGITAL. TENDÈNCIES TECNOLÒGIQUES PER AL 2016

La ponència ha estat a càrrec d'en Genís Roca, gran expert en aquesta transformació digital i un dels 25 espanyols més influents en Internet per la seva capacitat d'interpretació dels canvis tecnològics i socioeconòmics segons el diari El Mundo.

En Genís Roca ha parlat de tendències en l'evolució tecnològica, sobre la manera com està alterant els entorns personals, professionals i empresarials. i sobre quines poden ser les fites organitzatives i empresarials per a l'any 2016.

Però ¿en quin punt es troba internet actualment?, segons el Sr. Roca l´avantatge competitiva és logística. En el 2015 hi ha coses que tenen la missió d´oferir dades. Digital vol dir que ets competitiu en logística, reputació i dades.

Respecte al tema del management, s´ha de crear un model de com s´ha de dirigir i gestionar una empresa des de les vessants de visió/estratègia, negoci/activitat i cultura/organització.

La ponència ha conclòs amb la màxima “la tecnologia és el motor del disseny de nous productes i serveis i l´ètica és el proper avantatge competitiu”, “el digital està consolidant cultura digital”.

La cloenda de l’acte  ha estat a càrrec del Sr. Ramon Salabert, President del 22@Network bcn.

Àgora Barcelona Growth’ és un cicle de conferències que vol acostar les últimes innovacions tecnològiques al lideratge social i empresarial de la ciutat des del districte de la Innovació. És una iniciativa de l’Associació 22@Network bcn, en el marc del programa Barcelona Growth. Es tracta d’una cita exclusiva per a la divulgació de les tendències globals que condueixen el procés de canvi tecnològic, social i empresarial, mitjançant el debat per l’acció davant les oportunitats de creixement econòmic, especialment vinculades a les noves tecnologies.

Sr. Genís Roca

Sr. Ramón Salabert