Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

diumenge, 20 de desembre del 2015

PATINADA SOLIDARIA A PEDRALBES CENTRE


La pista de gel de Pedralbes Centre compleix setze anys, i ho fa tornant a portar un tros de Nova York al bell mig del barri de les Corts. La pionera de les pistes de gel nadalenques a l’aire lliure de Barcelona torna a partir de dissabte 28 de novembre a la Plaça del centre comercial per fer les delícies de grans i petits.

Un Nadal més, doncs, l’esperit de la pista del Rockefeller Center de Nova York -aquell que ja fa més de 20 anys va captivar la directora del centre comercial, Ratt Fenech, en un viatge a aquesta ciutat dels Estats Units- tornarà a brillar en ple barri de les Corts, en un ambient únic a la ciutat comtal.

La pista solidària Per quarta vegada consecutiva, es farà la ‘Patinada Solidària’. Després de l’èxit de les passades edicions, aquest Nadal la iniciativa solidària torna el 23 de desembre. En aquesta jornada, tots els diners recaptats es destinaran a tres ONG.
Aquest cop, les ONG beneficiàries són: Fundació Pare Manel, acidH i Save The Children.

En edicions anteriors, els fons recaptats s’han donat a Unicef, Emergència Unicef a Filipines, Fundació Pare Manel, Fundació ADA a l’Índia, Fundació Pare Tarrés, la Fundació Soñar Despierto o Sonrisas de Bombay.

La pista de gel restarà oberta des del 28 de novembre fins al 10 de gener. El preu d’una sessió és de 8 euros i és obligatori l’ús de guants. També hi ha programades sessions ‘low cost’ amb entrades a 4 euros en hores determinades o a través de promocions a establiments de Pedralbes Centre.

Pedralbes Centre va inaugurar la primera pista de gel a l’aire lliure de Barcelona l’any 1999. Des de llavors, la instal·lació, de 400 metres quadrats, ha atret patinadors de tota la ciutat i en les darreres edicions, ha superat els 9.000 participants.

Després de setze edicions, el proper objectiu de Pedralbes Centre és agermanar la petita pista de les Corts amb la seva font d’inspiració: la pista del Rockefeller Center de Nova York.