Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

divendres, 4 de desembre del 2015

FCEH PRESENTA LA NOVA TEMPORADA 2015 - 2016


Avui divendres la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH) ha presentat la nova temporada d’hivern 2014-15.

L’acte ha estat presidit pel President de la FCEH, Oscar Cruz, acompanyat del Secretari General de l’Esport, Sr. Ivan Tibau, del Director de l’Agencia Catalana de Turisme, Sr. Xavier Espasa i del President de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Sr. Enric Ticó, amfitrions a les seves instal·lacions de les curses de neu més emblemàtiques de la propera temporada.

Durant la roda de premsa s’ha presentat el calendari de competicions de la FCEH, destacant els grans esdeveniments de neu i gel que tindran lloc a les estacions d’esquí del Pirineu català com ara la Copa del Món de snowboard FIS (La Molina), la Copa del Món de Telemark (Espot Esquí), una prova de Copa del Món IPC de boarder cross (SBX) (La Molina), les Finals de la Copa d’Europa FIS d’esquí alpí (La Molina), la Copa d’Europa IPC d’esquí alpí i SBX (La Molina) i els Campionats d’Europa Euroloppet FIS d’esquí de fons (Baqueira Beret). Finalment s’ha fet menció especial a la Final de l’ISU Grand Prix de patinatge artístic sobre gel, competició del més alt nivell que se celebra a Barcelona per segon any consecutiu.

S’han exposat les estructures esportives de tecnificació de la FCEH, que actualment prepara en l’alt nivell prop de 80 atletes en les disciplines d’Esquí Alpí, Esquí Fons, Snowboard, Patinatge Artístic sobre gel i Short Track. Finalment, s’han presentat les noves assegurances familiars Targeneu i Multirisc de la FCEH.

En el marc d’aquesta roda de premsa s’ha dut a terme la renovació del conveni de col·laboració entre la FCEH i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.