Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dilluns, 26 de juny del 2017

080 BARCELONA FASHION, 20A EDICIÓ


El conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, ha inaugurat aquest migdia la 20a edició del 080 Barcelona Fashion que se celebrarà del 26 al 30 de juny al Recinte Modernista de Sant Pau. L’acte inaugural —que començarà a les 13.15h al Pavelló Sant Rafael— comptarà també amb la presència del secretari general d’Empresa i Coneixement, Xavier Gibert; del secretari d’Empresa i Competitivitat, Joan Aregio; de la directora general de Comerç, Muntsa Vilalta; del gerent del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) i director del 080, Miquel Rodríguez, a més de dissenyadors, i  representants de les empreses patrocinadores.

Al llarg de la setmana, un total de 37 dissenyadors i marques de moda presentaran les seves darreres propostes. En aquesta edició, s’estrenen a la passarel·la els emergents Mietis (firma de dona que presentarà sobre la passarel·la la seva primera col·lecció), Jnorig (home), Colmillo de Morsa (home/dona), i AMT (dona). També desfilaran per primer cop a la passarel·la catalana la dissenyadora Maria Roch amb les seves propostes per a dona, la creadora Elena Estaun (home/dona), i la dissenyadora Gema Sach.

Així mateix, com és habitual en les edicions d’estiu de la passarel·la, destaca la presència de firmes de moda de bany com Red Point, Como un Pez en el Agua, o Guillermina Baeza. D’altra banda, en la propera edició de la 080 Barcelona Fashion, les firmes Boboli, Escorpion, Custo Barcelona i les debutants Gema Sach i Maria Roch presentaran propostes ready to buy.

Aquesta edició de la passarel·la catalana tornarà a comptar amb un càsting de models de primer nivell, amb noms com Gerard Sabé, Marçal Taberner, Óscar Kindelan, Piero Méndez, Sam Steele, Xavi Serrano o Jaime Ferrandis, entre els models masculins. En el càsting femení destaquen models com Afrodita Dorado, Dalianah Arekion, Joana Sanz, Marina Pérez, Marta Ortiz, Mayka Merino, Nuria Rothschild o Rocío Crusset, i debuten nous talents com Africa i Ana Arto.


Al llarg de la setmana hi ha previstes diverses activitats paral·leles al voltant del món de moda, com la celebració de la 4a edició del Barcelona Fashion Showroom (que se celebrarà el 28 i 29 de juny de 10 a 19h al pavelló de la Puríssima del Recinte Modernista Sant Pau), la 3a edició del 080 Investor Day, el Fòrum d’Inversió Internacional de la Indústria de la Moda (que tindrà lloc el 28 de juny, de 9 a 19h. a l’Auditori Fc. Cambó del Recinte Modernista de Sant Pau), o el Texmeeting by Texfor 2017, previst pel 29 de juny, i que aplegarà a professionals del sector de tot l’estat per parlar del futur de la industria així com elNeo2 Photo Shoot Contest, on estudiants de disseny i fotografia competiran pel millor reportatge de moda.