Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dimarts, 20 de juny del 2017

DESCOBRIU EL RESORT BALNEARI DE PANTICOSA, UN MON DE SENSACIONS A 1.636 METRES D'ALTITUD.


Panticosa Resort està situat al bell mig del Pirineu d’Osca, situat a 1.636 metres d’altitud, en ple cor del Pirineu Aragonès molt a prop del poble i de les estacions d’esquí de Formigal i Panticosa on s’hi organitzen esdeveniments interessants de juny a setembre com el Festival Pirineus Sud, que celebrarà la seva XXV edició la segona quinzena de juliol a les localitats de Sallent de Gállego i Lanuza.

Del 26 de juliol al 4 d’agost serà el torn de l’esdeveniment cultural més destacat de l’estiu, el Festival Internacional de Panticosa “Tocant el cel”, que, apadrinat per Teresa Berganza, comptarà amb l’actuació inaugural d’Estrella Morente el dia 21 de juliol.

Els amants de la bicicleta, el running o el trail running trobaran a Panticosa l’escenari idoni per a les seves rutes d’alta muntanya.

Descobrir la natura en estat pur del Parc d’Ordesa o els monuments que formen la Ruta del Serrablo, organitzar excursions al Parc Temàtic “Pirenarium” o al Museu de Dibuix “Castillo de Larrés”, visitar el monestir de San Juan de la Peña i la ciutadella de Jaca o simplement gaudir de la bellesa dels diferents pobles de la zona, són algunes de l’extens ventall d’activitats que es poden realitzar a la zona.

Durant els mesos de juliol i agost el Resort Balneari de Panticosa compta amb un miniclub que ofereix activitats i animació gratuïtes per a tota la família.

La gastronomia té una rellevància especial a tot el Resort i s’ofereix en els seus diferents restaurants i cafeteries, on es combinen les millors matèries primeres per convertir les millors receptes tradicionals en els plats més sofisticats.

Panticosa Resort està situat en un enclavament privilegiat. Es troba a 1.636 metres d’altitud, a l’interior de la cubeta glacial del riu Caldarés, les parets granítiques de la qual estan formades per cims de més de 3.000 metres d’altura que fan d’aquest paratge un lloc únic.


El Balneari de Panticosa, amb les seves Termes de Tiberi conegudes ja des de temps de l’emperador romà Tiberi,amb les propietats màgiques de les aigües termals de Panticosa tornen a cobrar vida al Balneari gràcies a una metodología pròpia i a l’ús de les últimes tecnologies., més de 8.500 m2 dedicats al poder de l’aigua, l’Spa Termal del Gran Hotel i el balneari del Quiñón. La gran quantitat de tractaments oferts, així com els magnífics recorreguts per les seves aigües, poden arribar a ocupar tot el temps de què disposi el client sense que no s’arribi a cansar mai.