Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dimecres, 3 d’octubre del 2018

ELS BARCELONINS PODRAN TORNAR A VIURE LA RAMBLA DURANT LA FESTA DEL ROSER


Fermín Villar, president d’Amics de La Rambla, anima a tots els barcelonins a viure el passeig barceloní durant La Festa del Roser que comença aquest divendres dia 5 fins el proper dijous 11 d’octubre. Tanmateix reivindica la flor com a patrimoni de la ciutat.

La Festa del Roser que organitza Amics de La Rambla des de l'any 1962, torna a vestir-se de flors amb l’objectiu que els barcelonins visquin una Rambla plena de flors, cultura i tradició durant la seva festa. Des de principis del segle XIX, la Rambla va ser el bressol de l’abastament de la flor a tota Catalunya, i a dia d’avui, manté el mateix esperit i vinculació.

Enguany, els edificis que han col·laborat amb l’activitat La Rambla en Flor decorant les seves façanes amb les intervencions d’artistes són: Taquilla de “Las Golondrinas”, Mirador Colom, Garatge Atarazanas, Arts Santa Mònica, Intervenció Parcs i Jardins.Cultivem La Rambla (rambla Santa Mònica), Museu de Cera de Barcelona, Palau Marc, Hotel Arc La Rambla, Centro Galego de Barcelona, Passatge Bacardí, Gran Teatre del Liceu, entre altres.

Durant la presentació, Fermín Villar ha donat a conèixer els guardons de Ramblista d’Honor 2018. Els guardons han recaigut en els següents ciutadans i entitats que s’han significat en la seva estimació per la Rambla i Barcelona:

JOSEP M.ESPINÀS, en reconeixement a totes les seves aportacions a la cultura, a la seva trajectòria literària i a les seves cròniques que ens han ajudat a entendre 42 anys de la historia de la ciutat i del país.

            COLITA, El Jurat dels guardons de Ramblista d’Honor ha volgut donar aquest guardó a Isabel Steva “Colita” en reconeixement a la seva trajectòria professional i al retrat que al llarg de la mateixa ha fet de la ciutat i la seva gent.

TEATRE POLIORAMA, en reconeixement a la seva contribució a la cultura teatral de la Barcelona i a la vida de la Rambla.

L’acte institucional tindrà lloc el dimecres 17 d’octubre a les 18 hores en el Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona.