Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dissabte, 20 d’octubre del 2018

MERCAT DE MERCATS 2018

Steak tartar amb Emental, Carles Gaig


Arriba la 9a edició de la fira Mercat de Mercats, del 19 al 21 d'octubre a l’Avinguda de la Catedral on s’omplirà de gastronomia i productes de mercats. Aquesta edició arriba amb més producte fresc, més consells i més propostes, i amb una clara aposta per l’alimentació sostenible i de proximitat.Com a novetat comptarà amb la presència dels mercats no alimentaris de la ciutat: el Mercat dels Encants - Fira de Bellcaire, els Encants de Sant Antoni i el Dominical de Sant Antoni.

Es podrà gaudir d'una zona de degustació on paradistes i restauradors prepararan les millors tapes que mai us haguéssiu pogut imaginar. També com cada any, diferents comerciants provinents dels mercats de la ciutat traslladaran les seves parades a la fira perquè en coneguem els seus productes.

Amb un horari ininterromput des de les 11:00h fins a les 22:00h, menys diumenge que acabarà a les 21:00h, per tal de permetre que els visitants puguin gaudir durant tota la jornada de l’esdeveniment.

A més de les activitats gastronòmiques hi haurà també temps per a les activitats lúdiques i, també hi podreu trobar l'espai familiar on els infants de 0 a 6 anys podran gaudir de diverses activitats i conèixer el programa educatiu dels Mercats de Barcelona.

Cuina Emmentaler AOP amb Carles Gaig