Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

divendres, 9 de maig del 2014

BARCELONA BRIDAL WEEK 2014, APARADOR EXCLUSIU DE LES NOVES TENDÈNCIES EN MODA NUPCIAL


Barcelona ha tornat a convertir-se en la capital de la moda nupcial amb la celebració de la 24ena convocatòria de Barcelona Bridal Week , el certamen que engloba la Passarel·la Gaudí Núvies i el Saló Internacional Noviaespaña, referents internacionals d'aquest sector del tèxtil espanyol que triomfa a tot el món.

El Saló Internacional Noviaespaña exposarà del 9 a l’11 de maig el univers de la moda nupcial , des dels vestits per a la núvia i el nuvi, fins a tot tipus de tocats artesanals i peces exclusives per a les festes i cerimònia que, junt amb un ampli ventall de accessoris, completen el look dels protagonistes del “sí vull " i dels seus convidats. A més, en aquesta ocasió la fira comptarà amb l'oferta d'articles de bijuteria d'alta gamma de la mà d'Eurobijoux & MIBI, un esdeveniment que per primera vegada se celebra en el marc de la Barcelona Bridal Week.

La gran cita barcelonina, referent internacional del sector, ha estat novament l'escenari privilegiat per 22 grans firmes de moda nupcial que han presentat oficialment les col·leccions de la temporada 2015 a compradors i professionals procedents dels cinc continents. Del 6 al 9 de maig la passarel·la ha acollit les últimes creacions de les firmes líders d'aquest sector que gaudeix d'enorme èxit a tot el món i que proposa múltiples estils, siluetes i tonalitats perquè les núvies se sentin úniques i especials en el seu gran dia.

Rosa Clarà, Jesús Peiró, Victorio & Lucchino, Yolan Cris, Inmaculada García, M&M, Cymbeline, Isabel Zapardiez, Jordi Dalmau, Hannibal Laguna, Ana Torres, Franc Sarabia, Manualvarez, Matilde Cano, Patricia Avendaño, Sonia Peña, Miquel Suay, Juana Martín, Carla Ruiz, Fuetecapala, Cabotine by Gemma Nicolás i Pronovias són les marques que han mostrat a la passarel·la la màxima expressió de l'elegància i estil en moda nupcial.

Com tendències generals, els vestits que lluiran les núvies el 2015 compartiran un cert aire vintage, detalls primaverals i un toc romàntic. Els dissenyadors han fet servir teles exclusives, com l'encaix de chantilly, gasa, tul, organzes, crepè o mikado de seda amb brodats de flors o aplicacions realitzades en vidre, nacre o lluentons. Aquests teixits s'utilitzen sols o superposats per crear les siluetes més diverses: des de models minimal de línies depurades fins faldilles oversize molt voluminoses, tant d'estil bohemi com inspirat en els anys 20 o al boho-chic dels 60.

Els colors acaben de definir la personalitat de cada disseny, aportant tocs de nuage, perla, rosa, beix, blau cel o gris. No obstant això, els diferents matisos del blanc segueixen regnant a la passarel·la donant llum als vestits més radiants.