Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dimecres, 28 de maig del 2014

PRESENTACIÓ DE LA SETMANA DE LES TERRASSES DELS HOTELS DE BARCELONA

www.avistadhotel.cat

El Sr. Jordi Clos, President del Gremi d´Hotels de Barcelona ha presentat avui Dimecres 28 de Maig a l´hotel CLARIS la quarta edició de la SETMANA DE LES TERRASSES DELS HOTELS DE BARCELONA, un esdeveniment organitzat pel Gremi d´Hotels de Barcelona en col·laboració amb l´Ajuntament de Barcelona, que apropa, un cop més, les terrasses dels hotels a tots els barcelonins amb 228 activitats diferents i originals.

Durant 10 dies, del 30 de Maig al 8 de Juny, i de manera gratuïta, els 60 hotels que hi participen oferiran una proposta cultural, d´oci, musical, gastronòmica, familiar i lúdica especial i original a la seva terrassa.

Algunes de les activitats de les que podran gaudir els barcelonins són tallers de cuina, showcooking, música en directe, tallers de zumba i dansa, tast de pernils, espectacles de màgia, recitals d´òpera, taller de gintònics i cocteleria, espectacle de malabaristes, tallers infantils, monòlegs, entre molts altres. L´entrada a les terrasses dels hotels que hi participen serà lliure i gratuïta.

Amb aquesta quarta edició, l´esdeveniment es consolida com una cita anual imprescindible pels ciutadans de Barcelona.