Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dimecres, 28 de maig del 2014

PRESENTACIÓ D´OCI.CAT EL NOU SETMANARI D´OCI I CULTURA DE '20minutos'


El monument a Colom ha estat avui Dimecres 28 de Maig l´escenari de la presentació oficial d´OCI.CAT, el nou setmanari divulgatiu en català d´oci i cultura del diari 20minutos.

El nou setmanari es publicarà els Dimecres amb l´edició de Barcelona del diari gratuït 20minutos i tindrà 4 seccions: EN RUTA, PARADA I FONDA, FET A MÀ i @NEM-HI, tot incloent propostes de lleure, de restaurants, de productes de proximitat i suggerències d´activitats per a tots els públics i edats.

Segons ha manifestat el Director Editorial de 20minutos, el Sr. Arsenio Escolar, la publicació aspira a ser “un suplement de referencia en el sector per la seva alta qualitat en continguts, disseny i fotografies. I gratuït”.


La presentació ha estat recolzada per un gran nombre de representants institucionals i d´empreses entre els quals podem destacar el Conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Ferran Mascarell, el Diputat de Turisme de la Diputació de Barcelona, el Sr. Ramón Riera i el Secretari General de Comunicació de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Josep Martí, entre altres.