Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dimarts, 18 de juny del 2019

GAUDIR DE LA NATURA AMB LES NOVES PROPOSTES DE LES ESTACIONS DE MUNTANYA D'FGC



En l’acte de presentació de l’estiu d’FGC, dut a terme a l’Espai de la Llum a Plaça Catalunya, el president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Ricard Font, ha explicat la voluntat de les cinc estacions de muntanya i els trens turístics de ser la porta d’entrada a noves experiències, tant a l’hivern com a l’estiu, a través del concepte 360º / 365 dies: és a dir, oferir serveis durant tot el dia i al llarg de tot l’any pensant sempre en clau territori , i s’han destinat durant tot el dia uns expositors específics a disposició del territori perquè puguin promocionar els seus productes culturals, turístics, esportius, gastronòmics, etc. De fet, l’estació de Pl. Catalunya estarà customitzada fins al 31 de juliol amb motius muntanyencs i de les estacions i trens turístics d’FGC per portar el Pirineu a Barcelona.

Entre les propostes estrella per a aquesta temporada, destaca La Molina Bike Park, que compta amb un total de 15 circuits per a tots els nivells, amb gairebé 50 quilòmetres de recorreguts, el que el converteix en el més gran de tota la península Ibèrica.

Vall de Núria presenta un estiu ple d’activitats a l’aire lliure per gaudir dels paisatges de l’alta muntanya amb programes adaptats per a les famílies, per als amants del senderisme i les activitats a l’alta muntanya o bé per gaudir de paisatges meravellosos i relaxar-se: rutes de senderisme.

A l’estació de Vallter 2000 obrirà el Telecadira panoràmic per veure el naixement del riu Ter i apropar-se fins al Balcó de la Costa Brava: un mirador instal·lat en el punt més alt, a 2.535 metres d’altitud. La seva increïble situació proporciona una meravellosa panoràmica, que permet contemplar la Badia de Roses.

Al Parc Lúdic i d’Aventura de Port Ainé, on els visitants podran gaudir de les pistes de tubbing o practicar senderisme. Hi ha activitats per als més petits, com el Mini parc d’aventura als arbres (a partir dels 4 anys i fins a 1,30 m d’alçada), que consta de 10 jocs, com ara el pont nepalès, xarxes, un pont penjant i una tirolina, entre d’altres.

A l’estació d’Espot s’acollirà l’activitat de Kilòmetre Vertical (KV) de la Vall de Peguera, que surt des del poble d’Espot i arriba fins al refugi Josep Maria Blanc.

Cremallera i funiculars de Montserrat, el Cremallera de Núria, el Tren dels Llacs, el Tren del Ciment, el Turistren i l’Enotren proposen els millors serveis perquè els usuaris puguin viure de ben a prop la natura del territori català, amb la màxima comoditat i confort. 

El Pirineu català es dibuixa com l’escenari perfecte on experimentar un estiu sense precedents, ple d’escapades i divertides propostes a l’aire lliure (ja sigui sobre dues rodes o caminant), i experiències úniques on la natura, el paisatge, l’esport, l’aventura i el territori en són els protagonistes. Enguany, les cinc estacions de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) posen a l’abast dels usuaris una temporada carregada de propostes per a tots els gustos i edats. Aquest estiu, la muntanya et somriu.