Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dimarts, 25 de juny del 2019

S’INAUGURA LA 24A EDICIÓ 080 BARCELONA FASHION


La 24ª edició del 080 Barcelona Fashion ja ha començat sota el lema, una vegada més, d'Undress your mind. El certamen de moda que impulsa la Generalitat de Catalunya, a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM), omplirà de desfilades i activitats al voltant del sector el Recinte Modernista de Sant Pau des d’avui i fins dijous, cedint el protagonisme divendres al port Marina Vela en la que serà la darrera jornada, quan tindran lloc les desfilades de moda bany. La consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, ha donat aquest matí el tret de sortida d’una edició que, a més de la creativitat i el talent, aposta especialment per la sostenibilitat, l’economia circular i el fash-tech.

En aquest sentit, la consellera ha indicat en la seva intervenció que “la moda és talent, és creativitat i també són tendències, i en aquesta edició de la 080,les dues tendències que posem en valor són la sostenibilitat i la tecnologia, que seran presents tant dins com fora de la passarel·la”.

L’acte inaugural també ha comptat amb la presència de la directora general de Comerç, Muntsa Vilalta; la cap de l’Àrea del Moda del CCAM i project manager del 080, Marta Coca, acompanyades de dissenyadors i representants de les empreses patrocinadores.

Aquesta edició d’estiu de la passarel·la 080 tindrà un total de 27 dissenyadors i marques de moda participants, amb la presència de tres noms internacionals convidats: Nicholas K, Nous Étudions i Marrakshi Life. A més d’ells, també presentaran les seves propostes: AGNÉS SUNYER; All Sisters; All That She Loves; Antonio Miro; Aubergin; BRAIN&BEAST; Como un pez en el Agua; Custo Barcelona; Escorpion Studio Barcelona; Eñaut; Guillermina Baeza; Killing Weekend; Krizia Robustella; Laura Vecino; LEBOR GABALA; Maite by Lola Casademunt; Mans Concept Menswear; Menchén Tomàs; Narbon; NAULOVER; Oscarleon; Sonia Carrasco; TEOH & LEA; i Txell Miras.