Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dijous, 27 de juny del 2019

NOVETATS SOSTENIBLES EN LA SEGONA JORNADA DE 080 BARCELONA FASHION



La jornada ha començat amb la firma emergent Killing Keekend i la seva col·lecció “Climb”, amb què consoliden la seva aposta per una moda urbana de siluetes oversize, dirigida a un public jove que no distingeix entre gèneres i se sent còmode en looks sport per lluir a diari.

Després ha estat el torn de la dissenyadora debutant Sonia Carrasco que ha presentat la col·lecció “33.394759,-124.969482”, que fa referència a les coordenades de l’Illa del Plàstic, a l’Oceà Pacífic, tot una declaració d’intencions per fer-nos reflexionar sobre la sostenibilitat. Amb uns dissenys 100% orgànics i reciclats, la creadora ha convençut amb uns looks còmodes i contemporanis declinats en tons neutres com blanc, beige, khaki i blau marí.

Nous Étudions, ha protagonitzat una desfilada doble: La primera part ha estat un avançament de la col·lecció de primavera-estiu 2020, inspirada en terres àrides del planeta. Colors terra, peces oversize i la tècnica de la deconstrucció marquen uns looks d’aire masculí que se suavitzen amb l’aplicació de volants i l’ús de tons pastel.i la segona part era la col·lecció càpsula que Nous Étudions ha realitzat per a la marca Nike sota el nom “Nous Nike” amb peces funcionals de composició tecnològica i aire d’avantguardia.

Ja per la tarda, Aubergin ha obert la passarel·la amb “Alter Ego”, amb què ens ha transportat al Nova York dels anys 70. Colors vius i estampats amb un punt psicodèlic.

Mans Concept Menswear de Jaime Álvarez ha presentar “Night in Vienna”. Una col·lecció amb què segueix construint la seva visió pròpia de la indumentària masculina, amb looks basats en la sastreria clàssica a què aplica un twist contemporani i atrevit.

Txell Miras ha presentat “Posthuman”. Una proposta futurista basada en la ciència-ficció que, com és habitual en ella, combina teixits tradicionals, com denim i cotó, amb materials tècnics, fins i tot, plàstic.

Menchén Tomàs ha tancat la segona jornada de desfilades amb "Cotton Club",. Inspirada en el mític club de jazz dels anys 20 de Nova York, dissenys lluentons amb seda, cotó i tul brodat.

Killing Keekend

Killing Keekend

Killing Keekend

Killing Keekend

Sonia Carrasco

Sonia Carrasco

Sonia Carrasco

Sonia Carrasco

Nous Étudions

Nous Étudions

Nous Étudions

Nous Étudions