Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

divendres, 28 de juny del 2019

ÚLTIMES DESFILADES AL RECINTE MODERNISTA DE SANT PAU PER DONAR PAS A MARINA VELA BARCELONA


Ahir es varen realitzar les últimes desfilades de la 080 Barcelona Fashion al Recinte Modernista de Sant Pau per desprès donar pas avui divendres a les que es realitzaran al port Marina Vela Barcelona.

Narbon ha estat la primera desfilada de la jornada amb “Lola” col·lecció basada en dissenys amb volants, looks amb superposicions inesperades, cristalls brodats, estampats de colors i elaborades peces a mà que semblen sorgir d’un món propi de fantasia.

“Newfoundland” del creador emergent Eñaut ha estat la següent col·lecció sobre la passarel·la del 080. Homenatge als pescadors tradicionals del País Basc. Combina teixits tècnics amb altres orgànics i fluïds i el color grana amb blanc i negre en aquesta proposta que presenta jaquetes amb serrells, camises XXL, samarretes de reixeta i pantalons pirata.

Oscarleon amb “Mi luto no fue quedarme sin ti, sino sin tus besos”, una nova col·lecció inspirada en la part positiva de la tristesa. En el seu estil transgressor i urbà habitual ha presentat looks informals, de línia depurada, on el negre és el to dominant amb alguna llicència estampada, ja siguin ratlles verticals i estampat militar. La desfilada s’ha tancat amb el disseny guanyador del concurs impulsat per Mistinguett i el creador, un original disseny inspirat en l’estètica carcerària.

Menys minimalista que en edicions anteriors, Maite Muñoz ha presentat en el marc de la 080, “El mar”, la nova proposta primavera-estiu 2020 de Lebor Gabala. Una col·lecció fresca i optimista on dominen els estampats i els colors vius en looks relaxats i elegants d’estil bohemi i retro.

La firma internacional Marrakshi Life ha estat la convidada d’avui a la passarel·la. Combinant elements dels vestits tradicionals del Marroc amb una producció sostenible, la firma ha presentat “Palm Desert”, una proposta que transcendeix gèneres amb looks oversize, urbans i moderns en una atractiva paleta de colors: lavanda, rosa, mimosa, groc, turquesa…

Antonio Miro aquesta temporada s’ha inspirat en l’art expressionista de Helen Frankenthaler i en la Mediterrània en la seva col·lecció “Mar i Muntanya”. En el seu estil chic habitual, Albert Villagrasa vesteix homes i dones en looks sobris en beige, blanc i camel, amb alguna pinzellada taronja fluor, on combina una sòlida base de sastreria amb bustiers sexys i l’estil desenfadat de l’estiu, la tònica dominant d'una proposta més relaxada que en temporades anteriors.

Brain & Beast ha estat l’última desfilada de la jornada amb una espectacular posada en escena. La firma de streetwear d’Àngel Vilda aposta per la fantasia en una col·lecció transgressora que juga amb els conceptes de raó i emoció.

Narbon

Narbon

Narbon

Narbon

Eñaut

Eñaut

Eñaut

Eñaut

Oscarleon

Oscarleon


Oscarleon

Oscarleon
Oscarleon